Over mij

Wie ben ik?

Aan mijn website kun je natuurlijk niet direct zien of er een ‘klik’ gaat zijn tussen ons, maar ik vind wel dat ik je een klein beetje over mezelf kan vertellen, zodat je in ieder geval weet met wie je te maken hebt.


Een fotoshoot kan gaan om een heel belangrijk moment in je leven, of misschien wel een heel kwetsbaar moment, waarbij het belangrijk is dat je je op je gemak voelt. Ik vind dat persoonlijk heel erg belangrijk, omdat ik een ‘echte’ foto altijd verkies boven een ‘geposeerde’ foto. Echte emoties, een echte omgeving en echte imperfecties maken een foto júist perfect.

Nu weet je hoe ik denk over het creëren van mooie foto’s, maar wat houdt mij nou bezig in het dagelijks leven? Ik vind het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn. Of dat nu is door te schrijven of te fotograferen, als ik mijn creativiteit kwijt kan, dan voel ik me goed. Ik kan intens genieten van een mooie omgeving, mooie dieren (vogels, herten enz), maar ook van een goede maaltijd, een goed gesprek en af en toe lekker hard lachen om de grootste onzin.

Verder ben ik verloofd en heb ik 2 honden en een kat. Mijn familie is mij erg dierbaar en ik probeer daar dan ook zoveel mogelijk tijd mee door te brengen. Je maakt mij blij met een mooie boswandeling, een drankje doen op een terrasje, of een goede film en goede muziek, zolang het maar met goed gezelschap is ben ik tevreden.

Zie je het zitten om met mij als fotograaf verder te gaan? Neem dan even contact met me op voor een kennismakingsgesprek en wie weet zien we elkaar snel!
Instagram

Volg me @ Instagram