Bruiloft Heijenrath

Bruiloft Heijenrath - Limburg

14 Sep 2018

Bruiloft Roermond / Swalmen - Limburg

1 Juni 2018

Trouwfotograaf gevestigd in Limburg

Wanneer je op zoek gaat naar een trouwfotograaf, is het belangrijk dat de foto's jullie aanspreken. Op deze pagina vind je dan ook een klein overzicht van enkele bruiloften die ik heb gefotografeerd. Ik ben zelf gevestigd in Limburg, maar ik werk als trouwfotograaf door heel Nederland.

Betaalbaar

Mijn trouwreportages zijn zeer betaalbaar. Ik werk vanuit Stevensweert, maar ook vanuit Maassluis. Woon je dus in de omgeving van 1 van deze locaties, dan betekent dat weinig reistijd en dus lage reiskosten. Reiskosten binnen NL zitten sowieso inbegrepen bij mijn pakket 'exclusive'.

Kijk gerust eens rond en heb je vragen, stuur me dan een berichtje. Hopelijk zien jullie mij snel terug als jullie trouwfotograaf in Limburg of daarbuiten.

Bruiloft in Heijenrath - Limburg

14 September 2018Door Melinda
trouwerij heijenrath

De dag begon al stralend met prachtig weer en het zonnetje erbij. De temperatuur was zomers en iedereen had er zin in! De gasten arriveerden en terwijl de bruidegom al een tijdje klaar stond en niet meer kon wachten, was de bruid nog nergens te bekennen. Vol spanning stond Luc op zijn Cecilia te wachten...

Bruiloft in Roermond

1 Juni 2018Door Melinda
trouwerij roermond

Jeetje wat een natte dag! Bijna de hele dag heeft het geregend, van begin tot eind. Gelukkig beschikten we deze dag over een zeer gave binnen locatie én hadden we af en toe toch wat droge momenten om even snel naar buiten te glippen...