Gezinsfotografie op locatie

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet komt het nog maar zelden voor dat je als gezin / familie bij elkaar bent. Een familiereportage is dan ook ideaal om met z'n allen weer eens ouderwets een leuke tijd te hebben én je houdt er geweldige foto's aan over!

Natuurlijk is het leuk om zelf foto’s te maken van je gezin, maar de kans is groot dat er 1 iemand dan nooit op de foto staat. Het is ook wel eens leuk om zelf ook op de foto te staan, toch?

Waarom een fotoreportage met je gezin of familie?

Die kale muur moet nu echt maar eens versierd worden met een mooie, ingelijste foto. Of oma vraagt al maanden naar die foto van jullie gezinnetje voor bij haar in de keuken.

Maar je kunt natuurlijk ook een keer een speciale gezinsfoto laten maken met een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan kerst. Met z’n allen op de foto voor een mooie, persoonlijke kerstkaart die je naar de hele familie kunt sturen! Of simpelweg omdat je alleen maar foto’s hebt waar mama en/of papa niet op staan. Die ene foto die jullie lieten maken door een voorbijganger, die ook nog eens jullie voeten eraf geknipt had, die telt natuurlijk niet mee ;)

Hoe zit het met de locatie?

gezinsfotografie op locatie

Het liefst ga ik met jullie naar een mooie buitenlocatie en laat ik jullie gewoon lekker jezelf zijn. De foto’s die dan gemaakt worden zijn altijd het mooist, omdat ze spontaan en echt zijn. Daarbij komt ook nog dat ik een ontzettende fan ben van natuurlijk (zon) licht.

Dit kan een park zijn, een mooi landgoed of een ander natuurgebied. We beslissen altijd samen over de locatie. Als jullie zelf niks weten, dan ga ik voor jullie op zoek.

Het kan natuurlijk ook wel eens voorkomen dat het regent of gewoon erg koud is. In dat geval zullen we voor een binnen locatie moeten gaan. Geen zorgen, er zijn veel prachtige binnen locaties beschikbaar. Hierbij moet je wel rekening houden met wat extra kosten, tenzij jullie zelf een locatie ter beschikking hebben.

Wat kost een fotoreportage met je gezin?

Gezins/familie reportage op locatie

cozy family
125,-
circa 1 uur fotografie
2 t/m 3 personen
8 bewerkte foto's op hoge resolutie
extra foto's (digitaal) €8,50 per foto
extra uur €65- per uur
foto's binnen 3 werkdagen aangeleverd!

Gezins/familie reportage op locatie

big family
175,-
circa 1 uur fotografie
4 t/m 5 personen
8 bewerkte foto's op hoge resolutie
extra persoon* €9,50 per persoon
extra foto's €8,50 per foto
extra uur €91- per uur
foto's binnen 4 werkdagen aangeleverd!

Gezins/familie reportage op locatie

lifestyle
425,-
circa 4 uur fotografie
2 t/m 3 personen
25 bewerkte foto's op hoge resolutie
extra foto's €8,50 per foto
extra uur** €55- per uur
foto's binnen 4 werkdagen aangeleverd!

*maximaal 8 personen
**maximaal 6 uur

Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten vanaf Stevensweert.

Wil jij een toffe fotoshoot met je gezin?